Zur Navigation - Zum Inhalt

  • Contact

Inhalt

Contact

Contactformulier

Adres openbaarmaking
Gegevensbescherming*

Verklaring inzake gegevensbescherming (Privacy Policy) van LEICHT Küchen AG

Woord vooraf
De beheerders van deze website hechten grote waarde aan de bescherming van persoonlijke gegevens. De bijzondere bescherming van de privésfeer bij het verwerken van persoonlijke gegevens is van eminent belang. Persoonlijke gegevens worden gebruikt conform de bepalingen van de Duitse wet op de gegevensbescherming (BDSG). De beheerders van deze website verplichten zich tot geheimhouding. Deze webpagina's kunnen koppelingen naar webpagina's van andere aanbieders bevatten, die niet onder deze privacyverklaring vallen. Voor verdere belangrijke informatie wordt verwezen naar de Algemene Gebruiksvoowaarden.

1. Persoonsgegevens
Persoonsgegevens zijn gegevens die worden gebruikt om kennis te krijgen van iemands identiteit. Daartoe behoren gegevens zoals echte naam, adres, postadres, telefoonnummer. Gegevens die niet rechtstreeks met de echte identiteit in verband kunnen worden gebracht (bijvoorbeeld favoriete webpagina’s of het aantal gebruikers van een site) vallen niet hieronder

Het is principieel mogelijk van ons online-aanbod gebruik te maken zonder de identiteit prijs te geven. Wie ervoor kiest zich te registreren, zich dus als lid (geregistreerd gebruiker) aanmeldt, kan in het individuele gebruikersprofiel persoonlijke informatie laten opslaan. Het invoeren van deze gegevens geschiedt op basis van vrijwilligheid. Omdat ernaar wordt gestreefd voor het gebruik van het aanbod zo min mogelijk persoonsgegevens te verzamelen, volstaat het om voor de registratie een naam op te geven - waaronder men als lid wordt geregistreerd en die niet overeen hoeft te komen met de echte naam - alsmede het e-mailadres waarheen het wachtwoord wordt gestuurd. Bij de toegang tot onze webpagina’s worden door de server gegevens opgeslagen (bijvoorbeeld IP-adres, datum, tijdstip en bekeken pagina’s). Persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. De statistische evaluatie van geanonimiseerde gegevensbestanden blijft voorbehouden.

Wij gebruiken de persoonlijke gegevens ten behoeve van de technische administratie van de webpagina’s en voor het klantenbeheer uitsluitend in de hiervoor vereiste omvang. Bovendien worden persoonlijke gegevens alleen opgeslagen, als deze vrijwillig worden verstrekt.


2. Doorgeven van persoonsgegevens
Wij gebruiken persoonlijke informatie uitsluitend voor deze website. Deze informatie wordt door ons niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming aan derden doorgegeven. Mochten er in het kader van de verwerking van ordergegevens gegevens aan dienstverleners worden doorgegeven, dan zijn deze gebonden aan de Duitse wet inzake gegevensbescherming (BDSG), aan andere wettelijke bepalingen en aan deze Privacy Policy.

Het verzamelen respectievelijk de overdracht van persoonlijke gegevens aan overheidsinstanties en autoriteiten vindt uitsluitend plaats in het kader van  dwingende rechtsvoorschriften.

3. Gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies - kleine bestanden met configuratiegegevens. Deze helpen om individuele gebruikersinstellingen vast te stellen en speciale gebruikersfuncties te realiseren. Wij gebruiken geen cookies om persoonsgegevens op te slaan. Alle functies van de website zijn ook zonder cookies te gebruiken, sommige door de gebruiker gedefinieerde eigenschappen en instellingen zijn dan echter niet beschikbaar.

4. Kinderen
Het is raadzaam geen persoonsgegevens aan ons te laten toesturen door personen onder de 18 jaar zonder toestemming van de ouders of van personen die bevoegd zijn de ouderlijke macht uit te oefenen. Persoonsgegevens van kinderen en jongeren worden door ons niet opgevraagd, verzameld of aan derden doorgegeven.

5. Recht op herroeping
Ingeval u ons persoonsgegevens beschikbaar heeft gesteld, kunt u deze in het gebruikersprofiel weer wijzigen en wissen. Neem contact op met de webmaster, indien u de account volledig wilt verwijderen. Tot dat tijdtip geleverde bijdragen in fora, commentaren, agenda-aankondigingen en artikelen blijven evenwel onder bepaalde omstandigheden behouden - informatie hiertoe staat ook in de Algemene Gebruiksvoorwaarden.

6. Koppelingen naar andere websites
Ons online-aanbod bevat koppelingen naar andere websites. Wij hebben er geen invloed op dat de beheerders van die websites de bepalingen inzake gegevensbescherming in acht nemen.

7. Bijdragen
De bijdragen op onze pagina’s zijn voor iedereen toegankelijk. Het is raadzaam bijdragen vóór de publicatie zorgvuldig te toetsen of zij gegevens bevatten die niet voor het algemene publiek bestemd zijn. De bijdragen worden mogelijkerwijs in zoekmachines opgenomen en zijn dan ook zonder het doelgericht oproepen van deze website wereldwijd toegankelijk.

8. Vragen en commentaren
Neem bij vragen, voor suggesties en commentaren omtrent het onderwerp gegevensbescherming a.u.b. per e-mail contact op met de webmaster.

9. Google Analytics
This website uses Google Analytics, a web analytics service provided by Google, Inc. ("Google"). Google Analytics uses "cookies", which are text files placed on your computer, to help the website analyze how users use the site. The information generated by the cookie about your use of the website (including your IP address) will be transmitted to and stored by Google on servers in the United States. ?In case of activation of the IP anonymization, Google will anonymize the last octet of the IP address for Member States of the European Union as well as for other parties to the Agreement on the European Economic Area. ?Only in exceptional cases, the full IP address is sent to and shortened by Google servers in the USA. ?On behalf of the website provider Google will use this information for the purpose of evaluating your use of the website, compiling reports on website activity for website operators and providing other services relating to website activity and internet usage to the website provider. ?Google will not associate your IP address with any other data held by Google. ?You may refuse the use of cookies by selecting the appropriate settings on your browser. However, please note that if you do this, you may not be able to use the full functionality of this website. ?Furthermore you can prevent Google's collection and use of data (cookies and IP address) by downloading and installing the
Browser plug-in
Further information may be found on
Google Analytics Terms of Service & Privacy

* Verplichte velden

 

LEICHT Küchen AG
Gmünder Straße 70
73550 Waldstetten
Germany

Tel.: +49 | 7171 | 402-0
Fax: +49 | 7171 | 402-300